4

Trajnimi rreth metodës Agile

Duration: 1 javë

Pjesëmarrësitë mësuan si të përdorin mjete për të bashkëpunuar dhe oraganizuar punën sikurse është GitLab. Ata përgatiten për fazën tjetër, ku marrin përsipër role dhe përgjegjësi në implementimin e projektit.

Shiko fazat tjera