1

Trajnime të përgjithshme në teknologji

Duration: 1 muaj

Qëllimi i këtij trajnimi të përgjithshëm është që të u ofrojmë pjesëmarrësve njohuri fundamentale në programim dhe të vlerësojmë përkushtimin dhe interesin e tyre për tu bërë një Hero i vërtetë i teknologjisë

Shiko fazat tjera